0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Згідно з українським законодавством при здійсненні процедури купівлі-продажу за готівку, платіжною картою або на відомих інтернет платформах використання ПРРО (програмних реєстраторів розрахункових операцій) або РРО є обов’язковим.


Всі правові засади застосування РРО/ПРРО в сфері торгівлі, послуг і громадського харчування визначені в Законі України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» зі змінами (далі – Закон № 265). 

014 buy online

Фіскальний чек забезпечує здійснення контролю державною податковою службою і забезпечує можливость покупцям товарів захистити свої права як споживачів.

Повний перелік РРО, що доступні для використання згідно українського законодавства, міститься у «Державному реєстрі реєстраторів розрахункових операцій (РРО)» ВІД 21.12. 2020 Г, НАКАЗ №744.

Для створення і роздрукування чеків також зручно викорустовувати програмовані реєстратори розрахункових операцій ПРРО, зокрема POS-принтери виробництва корейської компанії SAM4S.

Найпоширенішими моделями чекових принтерів ПРРО SAM4S є:

  1. Чековий принтер бюджетного класу SAM4S HCUBE
  2. Стильний і функціональний POS-принтер SAM4S GIANT-100
  3. Ергономічний, компактний і швидкісний POS-принтер SAM4S Gcube.

Всі принтери чеків ПРРО від компанії SAM4S характеризуються високим рівнем надійності, якісним друком, просторою налаштування і використання. Дані пристрої максимально легко інтегрувати з POS-системою будь-якого типу завдяки наявності широкого набору дротових і бездротових інтерфейсів підключення.

Для отримання більш детальної інформації зверніться до менеджерів за телефонами, вказаними на нашому сайті.