0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Днями відбудеться всесвітньо відома виставка рішень для роздрібної торгівлі Euroshop 2017. Ця подія проводиться раз на три роки в Німеччині і це чудова можливість виробникам показати себе, а споживачам дізнатися про щось нове, а також знайти сучасні рішення для автоматизації бізнесу. Компанія SAM4S у рамках виставки також пропонує відвідувачам різне касове POS обладнання.

Одна з презентованих новинок - POS термінал SAM4S Titan-S 100.

Це не тільки стильний пристрій, який підійде як для магазинів, так і для закладів сфери послуг, а й високоякісне надійне торгове обладнання. Модель має безвентиляційну систему відведення тепла, що по-перше робить роботу комфортніше (адже кулери, як правило, створюють багато шуму), а по-друге робить ПОС-систему ще більш стійкою до пошкоджень (завдяки відсутності вентиляційних щілин у пристрій не потрапляє пил та волога). Доступні два варіанти – резистивна та ємнісна POS-система. Проекційно-ємнісна сенсорна POS система SAM4S реагує на найменші дотики, і при цьому може бути стійкою до вандалів завдяки захисним склам (які можуть досягати 18 мм). POS-термінал SAM4S Titan-S 100 має стандарт захисту IP55, що забезпечує йому стійкість до вологи і пилу. Тому якщо ви задумалися про покупку надійного POS-терміналу – обов'язково зверніть увагу на цю модель.

Що ще рекламує SAM4S? Принтер чеків SAM4S Giant 100. Цей компактний пристрій забезпечує високу продуктивність та надійність. Інженери компанії виробника забезпечили принтер високою швидкістю (до 250 мм/сек), лаконічним дизайном та міцним корпусом. Крім того, чековий принтер Giant 100 має керамічне обрізальник, що не тільки продовжує його ресурс роботи, але і виключає можливість застрягання паперу. За допомогою кухонного принтеру SAM4S ви можете виробляти чеки шириною 58 мм та 80 мм, в комплекті також йде перегородка для більш вузького друку.

Завітайте на стенд SAM4S, щоб побачити всі ці новинки, а якщо ви роздрукуєте флаєр, прикріплений до цієї новини, ви отримаєте безкоштовну каву, фото та подарунок.

З повагою офіційний представник, партнер, дистриб'ютор та сервісний центр Sam4s Україна - Группа Компаній Ітератор.