0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

5 серпня 2019 року на Sam4s Ukraine 2019 Forum було презентовано найновіше високотехнологічне обладнання для касових зон торгових підприємств різного рівня, а саме:

- суперкомпактний чековий POS принтер Sam4s Gcube;

- багатофункціональна модульна POS-система FORZA Sam4s.

Міні POS принтер Sam4s Gcube є одним із найкомпактніших пристроїв даного класу, відомих на сьогоднішній день (габарити 123х123х123 мм, вага - 750 г), що дозволяє здійснювати інсталяцію принтера для чеків Gcube як на вертикальній, так і на горизонтальній поверхні, а також кріпити цей пристрій під касовим прилавком. При цьому модель чекового принтера Sam4s Gcube характеризується високим рівнем надійності, має герметичний корпус, який чудово захищає внутрішні механізми від попадання пилу та вологи. Також POS принтер для ПРРО Sam4s Gcube має високу швидкість (до 250 мм/сек) та чудову якість друку на чековій стрічці шириною 58 мм або 80 мм. Gcube здійснює як горизонтальну, так і вертикальну видачу чеків, а також може бути налаштований як на повний, так і частковий відріз продрукованого чека.

Модульний POS-термінал FORZA Sam4s має різні види комплектації, характеризується високою продуктивністю, стильним лаконічним дизайном та високим рівнем надійності. POS-система FORZA може бути укомплектована безрамковим сенсорним РСАР дисплеєм з діагоналлю 10.1”, 15”, 15.6” або 18.5”, клас захисту якого - IP 55. Також можливе встановлення додаткового 2-рядкового LCD дисплея покупця, або екрана клієнта з діагоном. , 10.1” чи 15”. POS-комп'ютер FORZA Sam4s працює на основі процесорів J1900, i3 або i5. Продуманий дизайн і широкий діапазон комплектуючих дозволяє сховати всі провідні з'єднання в спеціальний кожух і передбачає різні типи установки POS-системи, в тому числі є можливість кріплення на стіну, установки системного блоку під прилавком, а також на прилавку.

Конференція Sam4s Ukraine 2019 Forum завершилася технічним воркшопом, нагородженням партнерів та вікториною, при цьому всі учасники івенту отримали призи від компаній Ітератор та Sam4s.