0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

З 16.02 по 20.02.2020 у Дюссельдорфі (Німеччина) проходила найбільша виставка торговельного обладнання для магазинів, складів, а також інших підприємств, де потрібна автоматизація торговельного процесу. У виставці EuroShop 2020 взяли участь компанії з більш ніж 60 країн світу, які презентували понад 2000 експонатів.  Компанія SAM4S представила свої нові розробки у сфері автоматизації обслуговування та торгівлі. Серед презентованого обладнання найбільший інтерес викликали, звичайно ж, новинки - універсальні модульні POS-системи Forza, суперкомпактні чекові принтери ПРРО Gcube, а також кіоски самообслуговування – кіоски Self-Ordering kiosk.

Компанія Ітератор є офіційним партнером та дистриб'тор SAM4S в Україні, що дозволяє нам надати високоякісне торгове обладнання з гарантією від виробника за найнижчими цінами. Ми здійснюємо прямі поставки, маємо великі власні склади, а також сервісний центр, що успішно працює вже понад 15 років.

Звертайтеся до наших спеціалістів за телефонами, вказаними на сайті, і ми надамо вам вичерпну інформацію про все касове обладнання SAM4S, допоможемо зробити правильний вибір, здійснимо налаштування та інсталяцію, а також забезпечимо гарантійне та післягарантійне обслуговування всього придбаного у нас обладнання.
Відео про участь компанії SAM4S в EuroShop 2020 ви можете переглянути, пройшовши за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=o5AlKLN9Gs8&feature=youtu.be

З повагою офіційний представник, партнер, дистриб'ютор та сервісний центр Sam4s Україна - Группа Компаній Ітератор.